Porsche GT2 Street Vers. 1:24

209,00 kr.

På fjernlager – afsendes om 3-5 dage

Plastbyggesæt

Model: Porsche GT2 Street Vers.
Størrelse: 1:24
Længde: 17,7 cm
Bredde: 8,1 cm
Producent: Tamiya

Skrueform fastgjort over fendere og overdimensioneret bagfløj nøjagtigt genskabt.
Udsøgt detalje af rullebur og bilinteriør gengives skarpt.
Hjul, forlygter og reflektorer er blevet genskabt med metaloverføringsdele.
Solide gummidæk tilføjer yderligere realisme til denne model.

Den smarte street-version af Porsche GT2 er nu tilgængelig som en model i 1/24 skala. Modellen Er en nøjagtig gengivelse af den originale bil med forreste spoiler, over fendere og forstørret bagvinge.

Tamiya har genskabt vejversionen af ​​Porsche 911 GT2. Ved at samle både street legal og race versioner kan du sætte pris på grundigheden af ​​disse sæt, da hver subtil forskel mellem de faktiske biler også udtrykkes i modellerne.

Porsches engagement i sportsbilsporten, kunne gøre at racingversion og produktionsversion af denne sportsvogn næsten identisk.
Porsche 911 GT2 blev første gang udviklet i 1995 for at konkurrere i sportsbil løb og GT2 klasse kredsløb.
Detaljerne på bilen består af 6-trins baghjulstræk transmission, der drives af en bagudinstalleret 3600cc luftkølet V6-motor med 450 hk ydelse. Den gade-juridiske version havde sit output reduceret til 430 hk, men blev stadig anset for mere end nok til offentlige veje og indeholdt den ekstra komfort ved flot klimaanlæg og luksus med god lyd. Den kompakte Porsche 911 GT2 Road Version var beregnet som et middel til praktisk transport på hverdage og til krigsløb i weekenden på off-dage og bragte sportsbilfans overalt i verden uden fortilfælde.

BEMÆRK: Sættet indeholder kun umalede plastikdele og klistermærker

Yderligere information

Producent

Tamiya

Størrelse

1:24