FAXE Stenrens 1 liter

100,00 kr.

Leveringstid 2-3 dage

FAXE Stenrens

Koncentreret grundrengøringsmiddel.
Kan anvendes på de fleste vaskbare overflader.
Fjerner snavs og fedt samt gammel voks og polish.
FAXE Stenrens anvendes til afrensning af terrazzo, vinyl, plastlaminat, fliser, mv., inden opsætning og lægning af nye fliser.
Ideel til rengøring inden efterbehandling med f.eks. FAXE Stenpolish eller FAXE Stenpleje, samt til slutrengøring af nybyggeri.
Til grundrengøring af ældre gulve anbefales brug af skuremaskine og vandsuger.

Indhold: 1 liter
Rækkeevne: 100 m2/liter
Tørretid: 5 timer
Påføring: Moppe, klud
Rengøring: Værktøj renses i vand
pH-værdi: 10
pH fortyndet med vand: 1:10: 8-9
Opbevaring: Ikke under +5°C

Anvendelse:
Til afrensning af terrazzo, vinyl, plastlaminat, fliser, mv., inden opsætning og lægning af nye fliser. Ideel til rengøring inden efterbehandling med f.eks. FAXE Stenpolish eller FAXE Stenpleje, samt til slutrengøring af nybyggeri. Til grundrengøring af ældre gulve anbefales brug af skuremaskine og vandsuger.

Behandling:
FAXE Stenrens omrystes før brug og fortyndes med vand 1:10 og fordeles på overfladen. Efter en virkningstid på 5 – 10 minutter skures overfladen, og der eftervaskes med rent vand. Lad gulvet tørre.

Efterbehandling:
Efterbehandling bør foretages straks efter grundrengøringen. Må ikke anvendes på overflader, hvor en højglans ønskes bevaret. Der foretages en prøve på et mindre synligt sted.

Indholdsstoffer:
Under 5 % EDTA, under 5 % nonioniske overfladeaktive stoffer.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.

Datablade

Yderligere information

Brand