Albert knagerække og garderobe Mørk grå 34x16x26 cm

800,00 kr.

Leveringstid 3-5 dage (Produceres ved bestilling)

Opbevaring og knagerække

Garderobeskabet er designet med 5 knager, hvor tøjet nemt kan hænges op.
Der er et rum, hvor huer, vanter, tørklæder osv. nemt kan opbevares og findes igen.

Garderobeskabet er lavet af Birkefiner med valgfri front i Valchromat, hvorpå du kan skrive barnets navn i alm. tavlekridt. Du kan også skrive en fin lille hilsen, eller dagens positive ord, for kridtet kan sagtens vaskes af med en våd klud, ligesom på en elm. sorteretavle. Praktisk, smart og nem at bruge.

Garderobeskabet er ikke kun designet til at gøre det nemt for børnene at hænge overtøjet op og holde styr på huer og handsker, det er også lavet, så det nemt kan bruges højere oppe på væggen, efterhånden som barnet bliver større og højere. På den måde kan den bruges i mange, mange år. Garderobeskabet er 16 cm. dyb, så den nemt kan hænge bag de fleste døre. På den måde kan det sagtens være i de fleste hjem.

Den kan, som de fleste af Design Rockets produkter, flyttes rundt i hjemmet, når børnene er vokset fra den. Det kan f.eks. bruges i walk-in som ekstra opbevaring til f.eks. tasker, jakker eller smykker. Vores Albert opbevarings- og knagerække er skabt som et møbel, som børnene nemt kan bruge, men som samtidig er Lille og elegant og ikke fylder meget i entre eller bryggers.

Længde: 34 cm
Bredde: 16 cm
Højde: 26 cm
Materiale: Birkefiner
Farve: Mørk grå
Front: Farvet MDF (valchromat)
Producent: Design Rocket

Yderligere information

Farve

Mørk Grå

Producent

Design Rocket