Tagmaling

Tagmaling bruges til og er en vigtig del af vedligeholdelsen af et hus.
Ved at give taget en gang maling, kan du beskytte det mod vejr og vind, forlænge taget holdbarhed og levetid samt forbedres husets udseende også.
Dermed er tagmaling en vigtig del af husvedligeholdelse, det kan også være en strategisk investering i både beskyttelse og æstetik.
Vores tagmaling er produceret så den skaber en pålidelig binding til overfladen, hvilket resulterer i en optimal beskyttelse, der står imod tidens påvirkninger og klimaets variationer.

Uanset om dit tag er eternit, bølgeeternit, cement, beton, betontagsten eller endda metalplader som pandeplader, kan vores tagmaling anvendes.
Er der tegn på rust og nedbrydning på pladerne, anbefales det at benytte en passende korrosionsgrunder, for både at undgå eventuel ny rustdannelse, men også for at give en holdbar malingsoverflade.

Giv tagmalingen den bedste bund

Før malingen påføres, er en omhyggelig rengøring for alger og snavs vigtig. Jo renere bunden er jo bedre hæfter malingen og er samtidig med til at sikre en lang holdbarhed.

Selve påføringen kan være med enten rulle, pensel eller sprøjte.

For at matche din personlige stil og hjemmets æstetik kan du finde et stort udvalg af standardfarver, inklusive tidløse nuancer som brun, teglrød og sort.
Malingen findes i et stort udvalg af glansgrader, som reflekterer lys. Jo højere glansgraden er jo mere refleksion, er der på taget.

Kig op og invester langsigtet i dit tag, med en langvarig beskyttelse og tiltalende udseende.
Uanset om du ønsker at forvandle dit tag med en ny frisk og tidsløs farve eller vedligeholde dets holdbarhed med teknologisk avanceret beskyttelse, er vores tagmaling den ideelle løsning til dit projekt.
Dit tag fortjener det bedste, og det begynder med den rigtige tagmaling.

Show Filters

Viser alle 28 resultater

Viser alle 28 resultater