Akvarelfarve

Akvarelfarve er en populær form for maling inden for kunst. Den er også bedre kendt som vandfarver. De fleste har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med denne form for maling. Der er et utal af muligheder og teknikker til hvordan man benytter farverne. Der er den typiske metode med pensel, man kan puste malingen, duppe med svamp eller papir, det er kun din fantasi der sætter grænser for mulighederne.

Akvarel er farvepigment opløst i en vandbaseret binder. Malingen består typisk af en farveblok, også kendt som Pans. Du kan også få det på tube, som man kender det fra akryl og oliemaling, den kan også fås i flydende form. Akvarelfarverne aktiveres med vand, der er dog mange teknikker for hvordan man kan gøre det.

Herunder kan du finde et udvalg af akvarelfarvesæt. Der er forskellige mærker, hvor en af mærkerne er Winsor and Newton. Winsor and Newton har to akvarelserier, som du kan finde her. Der er ”Professional Watercolour” som er for de seriøse og professionelle kunstnere, de er stærkt pigmenteret og har en utrolig lysægthed. Den stærke holdbarhed sikrer at farverne vil fremstå ens i generationer frem. De har også ”Cotman” serien, som har en ensartet konsistens og er er velegnet for dem som er ny til at bruge akvarel. Den har en god lysægthed, som giver den tryghed man forventer af kvalitetsakvarel.

Show Filters

Viser alle 25 resultater

Viser alle 25 resultater