Hama Midi er mellemstore rørperler fra 5 år. Perlerne er 5,0 mm i diameter. De kan anvendes på mange forskellige måder, de kan eks. stryges, syes på stof til færdige motiver, sættes på en snor til en halskæde og armbånd.

Du kan lave perleskåle, put perlerne i en glasskål i den størrelse du ønsker, sæt den i ovnen og perlerne vil smelte sammen og blive til en perleskål.

Perlepladerne kan hænges op i rammer, på et træ juletræ, uro eller rørpind, pynt hjemmet med din kreativitet.
Giv det som gave, sæt det på gaven sammen med båndet. Mulighederne er mange, det er din fantasi der sætter grænsen.

Show Filters

Viser 1–30 af 72 resultater

Show Filters

Viser 1–30 af 72 resultater

Midi perlerne fås i mere end 63 forskellige farver samt 3 selvlysende, 4 metal, 9 mix poser og 3 stribede.
At lege med perler er en sjov stillesiddende indendørsaktivitet, som du kan lave året rundt.
Hama perler kan købes i forskellige størrelser. Vi sælger dem i poser med 1000 stk. 3000 stk. og 6000 stk. og diverse bøtter og perlesæt.

Når dit barn leger med perler, øver det at genkende farverne. Du kan snakke med dit barn om farverne. Barnet lære også at gribe og holde om små genstande. Barnet får en forståelse for leg med former.

Hama er den førende, danske producent af rørperler der i 2021 har 50 års fødselsdag. Hama perler sælges i mere end 50 lande. Virksomheden startede tilbage i 1961 som producent af sugerør og andre plasticartikler, men har siden udvidet produktionen til blandt andet perler.
Udover at lave rørperler i flere størrelser og et væld af farver producerer Hama også stift plader til at sætte perlerne på. Stift pladerne findes i mange forskellige størrelser og former, så du kan lave lige netop den facon eller det mønster, du har lyst til.

Hama Perler er naturligvis CE-mærket, hvilket betyder, at de overholder EU-lovgivningen og lovkrav om produktets kvalitet. Desuden er rørperlerne vurderet og testet, inden de sendes på markedet.