Hama midi

Hama midi er mellemstore Hama perler der anbefales at bruge fra 5 år. Anbefalingen er på grund af størrelsen af perlerne der ikke skal i munden og finmotorikken er sværere med Hama midi end Hama maxi.

Perlerne er 5,0 mm i diameter og findes i 63 forskellige farver. De kan anvendes på mange forskellige måder, dog er den mest udbredte metode at sætte dem på perleplader efter et mønster, hvor efter de bliver strøget og smelter sammen.

Perlerne kan også syes på stof til færdige motiver, sættes på en snor til en halskæde og armbånd.

Du kan lave perleskåle. Glas skålen smøres med lidt olie så perlerne er nemmere at få til at klistre fast og få løs af skålen igen. Lig perlerne i en glasskål i den størrelse man ønsker perleskålen i, sæt den i ovnen ved en forvarmet ovn på 200 grader. Perlerne vil smelte sammen og blive til en perleskål i løbet af 10 minutter ca. Tag skålen ud og lad den køle af, derefter er perleskålen lige til at tage ud.

Hvad skal du bruge de færdige perlemotiver til? Perlepladerne kan hænges op i ramme, på et træ, juletræ, uro eller rørpind, pynt hjemmet med din kreativitet.
Giv det som gave, sæt det på gaven sammen med båndet. Mulighederne er mange, det er din fantasi der sætter grænsen.

Show Filters

Hama Midi perler fås i mere end 63 forskellige farver samt 3 selvlysende, 4 metal, 9 mix poser og 3 stribede.
At lege med perler er en sjov stille siddende indendørsaktivitet, som du kan lave året rundt.
Hama perler kan købes i forskellige størrelser. Vi sælger dem i poser med 1000 stk. 3000 stk. og 6000 stk. og diverse bøtter og perlesæt.

Når dit barn leger med perler, øver det at genkende farverne. Du kan snakke med dit barn om farverne. Barnet lære også at gribe og holde om små genstande. Barnet får en forståelse for leg med former.

Hama er den førende, danske producent af rørperler der i 2021 har haft 50 års fødselsdag. Hama perler sælges i mere end 50 lande. Virksomheden startede tilbage i 1961 som producent af sugerør og andre plasticartikler, men har siden udvidet produktionen til blandt andet perler.
Udover at lave rørperler i flere størrelser og et væld af farver producerer Hama også stift plader til at sætte perlerne på. Stift pladerne findes i mange forskellige størrelser og former, så du kan lave lige netop den facon eller det mønster, du har lyst til.

Hama Perler er naturligvis CE-mærket, hvilket betyder, at de overholder EU-lovgivningen og lovkrav om produktets kvalitet. Desuden er rørperlerne vurderet og testet, inden de sendes på markedet.