Hama maxi perler

Hama maxi perler er store perler der er velegnet til de mindste børn fra 3 år. Perlerne er den største størrelses perler, der findes og måler 10 mm i diameter. De store perler gør det nemt for barnet at sætte perlerne på pladen for de små fingre.

Hama maxi perler er en kreativ og udviklende hobby, hvor dit barn kan frembringe de sjoveste og mest dekorative figurer.

Leg og læring i et. Anvendes til pynt og leg efter de er blevet smeltet sammen.

At lege med perler er en sjov stillesiddende indendørsaktivitet, som man kan gøres året rundt.
Når barnet leger med perler, øver det at kende forskel på farverne. Du kan snakke med barnet om farverne og deres mange nuancer.

Show Filters

Hama maxi perlerne findes i mange forskellige mængder.

Hama er den førende, danske producent af rørperler der i 2021 havde 50 års fødselsdag. Hama perler sælges i mere end 50 lande. Virksomheden startede tilbage i 1961 som producent af sugerør og andre plasticartikler, men har siden udvidet produktionen til blandt andet perler.
Udover at lave rørperler i flere størrelser og et væld af farver producerer Hama også stift plader til at sætte perlerne på. Stift pladerne findes i mange forskellige størrelser og former, så du kan lave lige netop den facon eller det mønster, du har lyst til.

Hama Perler er naturligvis CE-mærket, hvilket betyder, at de overholder EU-lovgivningen og lovkrav om produktets kvalitet. Desuden er rørperlerne vurderet og testet, inden de sendes på markedet.